Gödöllői Röplabda Club

Első osztályú csapatunk Békéscsabán lépett pályára

#utánpótláshír 2023.03.27

A szezon egyik legbiztosabb győzelmével nyitott a szolnokiak ellen.

 

A házigazdák ellen aztán egy nagyon parázs hangulatú összecsapás következett, amelyet végül a csabaiak nyertek, így lányaink egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a hétvégét és megerősítették a hatodik - még országos döntőt érő - helyüket a tabellán.

dr. Kotsis Attiláné Országos Bajnokság - Leány U15 I. osztály, középszakasz:
Szolnoki SPC – Gödöllői RC I 0:3 (-11, -13, -14)
Gödöllői RC I – BRSE-Fehér 1:3 (-19, 22, -7, -22)

GRC I: Berki Dorina Edit – Bosch Rebeka Zsófia – Centeri Anna – Eged Karolina – Sándor Tamara – Sass Lilla – Schmidt Katalin – Szalay Szonja – Telek Nóra - Vas Tamara Jázmin. Edző: Horváth Kristóf, Sándor István. Erőnléti edző: Pintér Albert.

Horváth Kristófot kérdeztük a nap végén: - A Szolnok elleni játék nagyon magabiztos és nagyon szép volt. A BRSE elleni első szett elvesztésének én vagyok a felelőse, hiszen szakmai hibát vétettem. Szerencsére a lányok talpra álltak és nagyot küzdve kiegyenlítettek. Sajnos a harmadik szettre elfogytunk, az ellenfél legjobb játékosa pedig sorra termelte a pontokat. A negyedik játszmában még egyszer összekaptuk magunkat, de a szett végi bizonytalanságoknak is köszönhetően ezt is behúzták a hazaiak. A három héttel ezelőtti játékunkhoz képest sokat fejlődtünk és fogunk még tovább is! Sajnos azonban létszámban kevesen vagyunk, talán ha egyszer pihenten, nem egymás után játszva kerülnénk szembe a BRSE- vel, még jobban megszoríthatnánk őket!

 

 

Másodosztályú gyermek csapatunk bátortalan játékkal ezúttal alulmaradtunk a szezont még az első osztályban kezdő Szegeddel szemben, azonban az Eger csapata ellen ismét megvolt a győzelem. A lányok egy helyet előrelépve, jelenleg ötödikek a Keleti csoportban, de azonos pontszámmal rendelkeznek, mint a már csoportdöntőt érő negyedik és a mögöttük álló hatodik helyezett ellenfeleik.

dr. Kotsis Attiláné Országos Bajnokság - Leány U15 II. osztály, Kelet középszakasz:

Szegedi RSE Narancs – Gödöllői RC II 3:1 (15, 22, -18, 23)

Gödöllői RC II – Egri VSI-A 3:1 (9, -22, 22, 21)

GRCII: Csécsei Anna Szófia (csk.) – Czigelédi Szonja – Dezső Szendile Dóra – Dezső Zille Boglárka – Kerekes Viktória – Mayer Hanna – Mihály Boglárka – Szabó Lili – Szatmári Csenge. Edző: Horváth Kristóf, Sándor István. Erőnléti edző: Pintér Albert.

Sándor István edző nyilatkozott honlapunknak: - A forduló előtt a tabellán mögöttünk álló Szeged ellen gyámoltalanul, tudásuk nagyjából 30-50%-t mutatva játszottak a lányok és sajnos még nyomokban sem villantottak fel semmiféle vagányságot, határozottságot a pályán. Az ellenfelünk pedig tőlünk kicsit kevesebbet hibázva – magabiztosan húzta be a meccset. A második mérkőzést a tabellán akkor még előttünk álló Eger ellen játszottuk. Szerencsére ezúttal sokkal összeszedettebbek voltak a lányok és helyenként szép játékot bemutatva, végig kézben tartva a mérkőzést szerezték meg a győzelmet!