Gödöllői Röplabda Club

Hoztuk a kötelezőt

#általánoshír 2023.04.02

Ebben a bajnoki idényben utoljára volt pályaválasztó a gödöllői hatos.

 

Az első szett elég döcögősen indult, de utána magasabb fokozatra kapcsolt Szalay Attila együttese, és végül magabiztosan gyűjtöttük be a három pontot. A mérkőzésen nem játszott Maurer Katalin, aki a csütörtöki edzésen ujjsérülést szenvedett, neki ezúton is mihamarabbi gyógyulást kívánunk.

NB I. Liga, 19. forduló:
Gödöllői RC – DSZC-Eötvös DSE 3:0 (21, 14, 17)
Monor, 37 néző.
V: Halász Enikő, dr. Árpás Krisztina.

GRC: Halla P. 4, Nagy V. 6, Sorompó 4, Kökény P. 20, Borsos L. 6, Kovács E. 14. Csere: Szerencsés (liberó), Vas 1. Vezetőedző: Szalay Attila. Másodedző: Wirnhardt Bence. Masszőrterapeuta: Árpás Géza. Erőnléti edző: Pintér Albert.
EÖTVÖS: Pálfi 2, Fehérvári 3, Berza 3, Juhász F. 5, Terzievska 11, Muldrow 11. Csere: Papp Cs. (liberó), Kovács A., Dóka, Kozma, Kunkli. Vezetőedző: Szombathy András.

Edzői értékelés
Szalay Attila: – A párharc elején nehezen találtuk a saját ritmusunkat és problémánk volt néhány játékelemmel. A későbbiekben már nem voltak ilyen gondjaink és magabiztosan tudtuk hozni a mérkőzést. Ebben nagy segítségünkre volt a lelkes szurkolóink kitartó biztatása. Köszönjük nekik és reméljük, a hátralevő három találkozón is számíthatunk rájuk! Ez volt az utolsó hazai mérkőzésünk, ezért szeretnénk köszönetet mondani a Monor Városi Sportcsarnok vezetőségének és alkalmazottainak, hogy idén is mindenben támogattak és otthont adtak nekünk! Köszönjük a labdaszedőknek és az egész hazai stábnak, hogy minden mérkőzésen segítették a csapatot!

A Gödöllői RC csapata 36 ponttal, 41:28-as szett- és 1.539:1.408-as pontaránnyal az 5. helyen áll az NB I. Liga bajnoki tabelláján

Jövő héten igazi rangadó vár ránk, hiszen a bajnokság harmadik helyén álló Vasas otthonába látogatunk pénteken 15:30-kor a Folyondárba.